1. A Bibliaóra a héten szünetel. A következő alkalom november 5-én, kedden 9.30-kor kezdődik a Plébánia nagytermében! Minden régi-, és új érdeklődőt szeretettel várunk!
  2. Az őszi (tanítási) szünet okán, a hét folyamán csak kedden és pénteken lesz szentmise 17.00-kor, csütörtökön pedig igeliturgia.
  3. Halottak napja közeledtével kérem a testvéreket, hogy, aki szerettei síremlékét szeretné megszenteltetni, jelezze ezt a plébánián iroda időben, vagy a sekrestyében szentmisék után! A sírszentelésre 2-án délelőtt (igény esetén 1-jén, du. 3 órakor) kerül sor!
  4. November 1-jén (péntek), Mindenszentek Főünnepén este 6 órakor lesz szentmise templomukban. A szentmise záró könyörgését követően lucernárium („fény-ünnep”) keretében, név szerint is megemlékezünk az elmúlt egy évben (2018. november – 2019. november) elhunyt testvéreinkről!
  5. November 2-án (szombat), Halottak napján délelőtt 9 órakor szentmisét tartunk a Temetőkápolnában! A liturgiát követően sírszentelést végzek a papi síroknál, valamint a hősi halottak emlékhelyeinél, továbbá ahol ezt kérik!
  6. Árpádházi Szent Erzsébet közelgő ünnepéhez kapcsolódóan Karitász csoportunk idén is tartósélelmiszer gyűjtést szervez szegény-, vagy nehézsorsú családok megsegítésére! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően adományaikat a sekrestyében (misék előtt) vagy irodaidőben a Plébánián tudják leadni. Isten fizesse meg jóakaró segítségüket!
  7. Tekintettel az egyházi év végének közelségére, szeretettel kérem azokat a testvéreket, akik önkéntes egyházi hozzájárulásukat még nem fizették be, szíveskedjenek rendezni a Plébánián! Egyházközségünk jelenéről és jövőjéről gondoskodni közös felelősségünk, ezért tenni mindnyájunknak lelkiismereti kötelessége!

Ünnepi miserend 2019. november 1. – 3.:

November 1. (péntek)           Mindenszentek Főünnepe – 18.00
November 2. (szombat)         Halottak napja – 9.00 (temetőkápolna); majd sírszentelés
Előesti szentmise – 18.00
November 3. (vasárnap)        10.00 és 18.00; valamint Kerekdomb – 8.00

Isten éltesse mindazokat, kik e héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, esetleg házassági évfordulójukat! Névnaposaink: Szabina, Szabrina – Simon, Szimonetta, Szimóna – Nárcisz – Alfonz, Zenóbia – Farkas – Marianna – Achilles – Győző, Hubert