1. November 24-én (jövő vasárnap), Krisztus Király Főünnepén a délelőtt 10 órai szentmisét élőben közvetíti templomunkból a Kossuth és a Katolikus Rádió! Szeretettel buzdítom a kedves testvéreket e szentmisén való megjelenésre! A zenei szolgálatot a tiszaalpári kórus élén Almási-Szabó Tibor kántor úr látja el, kiegészülve templomunk lelkes „énektudóival”. J
  2. Az előttünk álló hét napjaiban (november 18. – 22.), a hétvége kivételével, nem lesz szentmise templomunkban! Ennek okán a keddi rózsafüzér imádság is elmarad.
  3. Tekintettel az egyházi év végének közelségére, szeretettel kérem azokat a testvéreket, akik önkéntes egyházi hozzájárulásukat még nem fizették be, szíveskedjenek azt rendezni a Plébánián! Egyházközségünk jelenéről és jövőjéről gondoskodni közös felelősségünk, ezért tenni mindnyájunknak lelkiismereti kötelessége!
  4. Szeretettel köszönöm meg mindazok nagylelkű adományait, akik a Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódó Karitászgyűjtésünkhöz csatlakoztak! Isten fizesse meg szolgáló szeretetüket!
  5. Isten éltesse mindazokat, kik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, esetleg házassági évfordulójukat!

 Névnaposaink: Hortenzia, Gergő – Jenő – Erzsébet, Zsóka, Liza – Jolán – Olivér – Cecília – Kelemen, Klementina – Emma