1.  A Bibliaóra soron következő alkalma január 21-e, kedd delelőt 30 – kor veszi kezdetét a Plébánián!
  2. Az Ökumenikus Imahét keretében a református gyülekezettel karöltve hétfőtől szombatig (január 20. – 25.) közös imaalkalmakra kerül sor. Hétfőtől szerdáig a katolikus -, csütörtöktől szombatig pedig a református templom ad otthont az imaalkalmaknak, melyek 00 – kor kezdődnek. Szeretettel buzdítok mindenkit a részvételre! A korábbi évek szokása szerint szerdától a távolról indulók a postaparkolóban gyülekezzenek, az autóval bírók pedig legyenek kedvesek helyet szorítani számukra! J Köszönöm!
  3. Az imahét programja okán, a hét folyamán csak kedden és pénteken lesz szentmise a szokott időpontban (17.00)! Az énekes rózsafüzér ezúttal elmarad! Szombaton, a közös záró alkalom miatt NEM lesz előesti szentmise!  
  4. Szeretettel ajánlom jegyespárok figyelmébe, akik az idei évben, templomunkban szeretnének házasságot kötni, szíveskedjenek jelentkezni a Plébánián!
  5. 2020-ban ünnepeljük templomunk újraszentelésének 200. évfordulóját! A jeles dátumot több programmal is szeretnénk ünnepibbé tenni. Szeretettel kérem a kedves testvéreket, hogy az odahaza őrzött fényképeket, kedves emlékeket (itt szolgáló lelkipásztorokról, egyházi alkalmakról, ünnepekről, a templomról) legyenek szívesek a Plébániára eljuttatni. Digitalizálás után ezeket természetesen visszaszolgáltatjuk! Célszerű saját névvel ellátott borítékba helyezni a képeket.
  6. Isten éltesse mindazokat, kik e héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, esetleg házassági évfordulójukat! Névnaposaink: Sára, Márió – Fábián, Sebestyén, Szebasztián – Ágnes – Vince, Artúr, Dorián – Zelma, Rajmund, Emerencia – Timót – Pál – Vanda, Paula, Titanilla