„MEGRENDÍTŐ VOLT!” – ÍGY TÉRT MEG A PASSIÓ BARABÁSA!

Pietro Sarubbi Barabást alakította a Passió című filmben: az olasz színész évekkel később mesélte el, hogy a film forgatásakor megtért. Mégpedig akkor, amikor Barabás tekintete találkozott Jézuséval: egy csapásra megváltozott az élete.

Pietro Sarubbi szenvedélyes ember, és sosem félt színészi pályafutása során a kihívásoktól. Épphogy a kamaszkorba lépve elszökött otthonról, és csatlakozott egy cirkuszi csoporthoz. Később, a világot járva azt gondolta, talán majd lesz egy olyan hely, ahol elmúlik az a lelki ürességérzet, amitől szenvedett.

Belépett a kínai Shaolin kolostor szerzetesei közé, hogy harcművészetet tanuljon. De nem találta meg azt, amit keresett, úgyhogy saját elhatározásából némasági fogadalmat tett, és hat hónapon keresztül járta így a Tibetet, hogy a buddhista megvilágosodás állapotára jusson. De létével kapcsolatos kétségei erőfeszítései ellenére továbbra is kínozták.

Szinte a kétségbeesés határán volt már, mikor Indiába ment meditálni, később az Amazonas vidékére ment, ahol megtanulta a portugál nyelvet. Ezzel párhuzamosan, egy-egy ilyen útja között színészi karriert épített…

Továbbiak ide kattintva a 777blog.hu oldalon olvashatók