1. )A hétköznapi szentmisék 17 órakor kezdődnek. Kedden, a szentmise után énekes rózsafüzért imádkozunk, szerdán és pénteken pedig, 16 óra 40 perckor rövid szentségimádás keretében a Kisded Jézus tiszteletére fogalmazott litániát imádkozzuk templomunkban.
  2. )Február 2-án (kedd) ünnepeljük Urunk templomban történő bemutatását (Gyertyaszentelő Boldogasszony) a 17.00-kor kezdődő szentmisében. A gyertyaszentelés az elmúlt évekhez hasonlóan fog történni. Tehát, ha az időjárás engedi, a Lourdes-i barlangnál elimádkozzuk az ünnepnap litániáját, majd körmenetben vonulunk be a templomba. A szentelt gyertyák 100 (kicsi) és 200 (nagy) Ft-os darabáron megvásárolhatók lesznek a hátsó asztalon.
  3. )Február 3-án (szerda) Szent Balázs püspök ünnepén a 17.00-kor kezdődő szentmisében végezem a Balázs-áldást. Az igaz okból távolmaradók a rákövetkező vasárnapon is felvehetik
  4. )Isten segítségével pénteken bontjuk el templomunk karácsonyi díszítését. Ez úton is szeretnék köszönetet mondani Rózsa Andrásnak, Verebélyné Kiss Adriennek, Pusztai Pálnak, valamint Badari Istvánnak és családjának, hogy felajánlásuk révén szép fenyőfákkal gazdagodott Isten háza az ünnepekre.
  5. )Szeretettel ajánlom jegyespárok figyelmébe, akik az idei évben, templomunkban szeretnének házasságot kötni, február közepéig szíveskedjenek jelentkezni a Plébánián!
  6. )Szentmise szándékot erre az évre lehet előjegyeztetni, úgy a vasárnapi, mint a hétköznapi szentmisékre. Élőkért és holtakért imádkozni lelkiismereti kötelességünk, de minden jámbor gyakorlat közül az imaszándékra bemutatott szentmiseáldozat a leghathatósabb közbenjárás a ránk bízott lelkekért.
  7. )Isten éltesse mindazokat, kik e héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, esetleg házassági évfordulójukat! Névnaposaink: Timót – Pál – Vanda, Paula, Titanilla – Angelika, Angyalka – Károly, Karola – Adél – Martina, Gerda – Marcella