Kedden, szerdán és csütörtökön (március 16.-17.-18.) a 17 órakor kezdődő szentmisék keretében tartjuk nagyböjti lelkigyakorlatunkat Főtisztelendő Czank Gábor gyomaendrődi plébános atya vezetésével! A gyóntatás 16.30-tól kezdődik!

2.      A lelkigyakorlatos alkalmak miatt a keddi énekes rózsafüzér és a szerdai litánia is elmarad!

3.      Lelkipásztori elfoglaltság okán, pénteken nem lesz szentmise, így ezúttal a keresztúti ájtatosság is elmarad.

4.      Kérem a kedves testvéreket a járványügyi szabályok szigorú betartására, ahogy ezt eddig is tettük! Nem tiszteletlenség az elővigyázatosságból történő távolságtartás. Erre a templomban történő helyfoglaláskor és a békeköszöntés alkalmával is figyeljünk oda! Perselyadományainkat kifelé menet a kihelyezett perselyek bármelyikébe elhelyezhetjük!

5.      Jövő vasárnap (március 21. – Nagyböjt 5.) perselyadományunkat központi gyűjtés keretében a Szentföld javára ajánljuk fel!

6.      Szeretettel hívom fel a figyelmet, hogy Nagyböjtben is szervezünk tartósélelmiszer gyűjtést a rászorulók megsegítésére! Nagy öröm volt tapasztalni az adakozó kedvet az elmúlt évek során is! Ha most lehetőségeink a vírus okozta kihívások okán szűkösebbek is, kérem, aki megteheti, ezúttal is gondoljon a nehezebb sorban élőkre! Adományaikat leadhatják a sekrestyében minden szentmise előtt, vagy a Plébániairoda előterében, hétfőtől péntekig, 9 és 12 óra között. Isten fizesse meg az eddigi felajánlásokat!

7.      Isten éltesse mindazokat, kik e héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, esetleg házassági évfordulójukat! Névnaposaink: Matild, Tilda – Kristóf – Henrietta, Vidor – Gertrúd, Patrik – Sándor, Ede – József, Bánk, Józsa – Klaudia, Alexa – Benedek, Napsugár