1. A hétköznapi szentmisék június 21. (hétfő) és szeptember 3. (hétfő) között, nyári miserend szerint, a szokott napokon (kedd, szerda és péntek) reggel 8 órakor kezdődnek. Ugyanakkor a nevezett alkalmak a nyári elfoglaltsághoz (pl. táborok), valamint a szabadsághoz is igazodva némiképp módosulhatnak! Ezért mindig kövessük nyomon az aktuális hirdetéseket!
  2. Papi továbbképzés miatt jövő pénteken (június 25.) nem lesz szentmise templomunkban!
  3. A szombat előesti szentmiséket június 26-tól szeptemberig, az új tanév kezdetéig szüneteltetjük! Ennek legfőbb oka a nyáron esedékes, sok esetben vidéki jelenlétet igénylő lelkipásztori kötöttségek (keresztelő, házasságkötés), illetve a szabadságolás. Így tehát már jövő szombaton este NEM LESZ szentmise!
  4. 200 éves a tiszakécskei Szentháromság templom címmel templomtörténeti kiállítás nyílik jövő vasárnap (június 27.), a délelőtti szentmise végén. Az ünnepélyes megnyitón közreműködnek a Piros Pántlikás Együttes tagjai Szerencsi Zsuzsanna tanárnő vezetésével! Szeretettel várjuk a hívő közösséget.
  5. Szeretettel hirdetem a hívő közösségnek, hogy templomunk felszentelésének 200. évfordulója alkalmából Isten segítségével július 3-án (szombaton) délelőtt 10 órakor Érsek atyánk mutatja be az ünnepi, hálaadó szentmisét, majd felszenteli a plébánia udvarán tavaly felépült közösségi teret.
  6. A július 3-i alkalom, mely Egyházunkban Szent Tamás apostol ünnepe, pappászentelésem 10. évfordulójának Tisza-parti „állomása” is egyben, melyben megköszönöm az Úr Isten megszólító és megtartó szeretetét, többek között a Tiszakécskén eddig eltöltött 4 esztendőt!
  7. A jubileumi, érseki szentmisét követően a Plébánia udvarán közös ebédre, kötetlen beszélgetésre, testvéri együttlétre hívjuk és várjuk a közösség valamennyi tagját, kicsiket és nagyokat egyaránt. Hogy a valós igényt fel tudjuk mérni, kérem a kedves híveket, hogy a hátsó asztalon kihelyezett VISSZAIGAZOLÓ LAP-okon, nevükkel ellátva tüntessék fel, hogy hány fővel vesznek részt az ebéden, amely mindenki számára ingyenes! A visszajelzéseket jövő vasárnapig (június 27.) bezárólag tudjuk fogadni! A lapokat NE vigyük haza, lehetőség szerint a templomban töltsük ki a szentmisék előtt, vagy az után!
  8. Jó szívvel fogadunk sós-, és édes süteményt, a jubileumi szentmisét (július 3.) követő ebédre. Ezért szeretettel kérem a sütni szeretőket és tudókat, hogy járuljanak hozzá a közös ünneplés öröméhez! Az egyszerűség kedvéért kérjük a tálcákat névvel ellátni! Miután tárolni (hűteni) nincs lehetőségünk a finom falatokat, ezért július 2-án (péntek) délután, vagy az ünnepi szentmisére érkezvén hozzuk azokat a Plébániára!
  9. Isten éltesse mindazokat, kik e héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, esetleg házassági évfordulójukat! Névnaposaink: Rafael, Dina, Polett – Alajos, Leila, Alojzia – Paulina – Zoltán, Édua – Iván – Vilmos, Maxim – János, Pál – László