A nagy kert nagy lehetőség, de még nagyobb felelősség!
 
Az elmúlt 5 esztendőben sokat változott a Plébániakert fizimiskája. Köszönhető ez annak, hogy e hely nemcsak a feladatellátás helyszíne, hanem lakás is, – ahogy azt sokan így is nevezik: “PAP-LAK”. A lak(ás) pedig jobb esetben OTTHON is, ami megköveteli, hogy a miliő barátságos és élhetőbb legyen.
 
E felfogásnak, és sok jótét léleknek, ám segítő kéznek is köszönhetően, évről évre, újabbnál újabb sziromcsodák töltik meg a zöldülő teret, ágyásokat, cserepeket, balkonládákat.
 
Az idei esztendőben az április végi jó idő szolgáltatott alkalmat arra, hogy szebbé tegyük ezt az életteret, Isten házának szomszédságában.
 
Az érdem ezúttal is a családé és a barátoké.
 
Köszönet ifj. Badari Istvánnak az anyagbeszerzésben és áruszállításban nyújtott segítségéért. Etekintetben megköszönöm unokatestvérem, Sinkó Dorián fáradozását is.
 
A virágokat és sziklakerti növényeket, valamint ezek szakszerű elhelyezését megköszönöm nagynénémnek, Supka Helgának, édesanyámnak, Supka Évának, keresztanyámnak, Dénes Tündének és unokatestvéremnek, Sinkó Natáliának.
 
Megköszönöm Barta János gondnokunk szorgos igyekezetét, a tereprendezésben nyújtott segítségét.
 
Végül, de nem utolsó sorban köszönöm keresztapámnak, a Wald-Trans Kft. ügyvezetőjének, Supka Zsoltnak, támogatását és sokrétű segítségét.
 
Tamás atya

Pályázat

Miserend

Hétközben
Kedd:
08:00

Szerda:
08:00

Péntek:
08:00

Hétvégén
Szombat:

Az előesti szentmisék szeptemberig szünetelnek.

Vasárnap:
10:00 és 18:00* a hétköznapi szentmisék esetenként módosulhatnak, a nyári kötöttségek (pl. táborok) és a szabadságolás tükrében

Jogi Információk

Támogatóink

Kalocsa-Kecskeméti Érseki Hatóság

Tiszakécske Város polgárai

Tiszakécske/ Római Katolikus Plébánia támogatója a Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Fejedelmi Pékség Kft.

Tisza-parti Termálfürdő