A „magyar tenger” közelsége számos remek lehetőséget kínált számunkra, így az elengedhetetlen strandolás mellett kulturális sétára és természetközeli túrára is sor kerülhetett, amely mellett sok játékra és megannyi hiánypótló beszélgetésre is jutott idő!
Az idei tábor témája a „Teremtett világ szépségei” címet kapta, s e téma kibontására a pazar környezet kiváló terepet biztosított. Napjaink mindemellett imádságban teltek, napi áhítatok és a vasárnapi szentmisén való részvétel erősítette az ifjúságban a gondviselő Isten remekműveire való rácsodálkozás képességét.
 
Jártunk Keszthelyen, Badacsonytomajon és Tihanyban, utaztunk buszon, vonattal és turista hajón, s megannyi kiadós sétára is futotta erőnkből, Istennek hála!
 
Köszönjük sokak mellett a szülők segítségét, vendéglátóink, Bleszák Gábor bácsi és Éva néni hozzánk való jóságát, egykori ifiseink közreműködését, és mindenekelőtt Lakatos Tibor hitoktatónknak a tábor megtervezését-, és szervezését, valamint Bohács Alexandra, Mészárosné Kerekes Anikó és Lakatos – Támadi Eszter kitartó igyekezetét.

Népszámlálás

Pályázat

Miserend

Hétköznap
Kedd:
17:00

Szerda:
17:00

Péntek:
17:00

(kedden szentmise után énekes rózsafüzért imádkozunk; szerdán és pénteken a szentmisében litániát végzünk)

Hétvégén
Szombat:

szentmise 2022. október 1-től: 18:00

Vasárnap:
10:00 és 18:00* a hétköznapi szentmisék esetenként módosulhatnak, ezért kérjük nyomon követni az aktuális (heti) hirdetést!

Jogi Információk

Támogatóink

Kalocsa-Kecskeméti Érseki Hatóság

Tiszakécske Város polgárai

Tiszakécske/ Római Katolikus Plébánia támogatója a Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Fejedelmi Pékség Kft.

Tisza-parti Termálfürdő